Dell en Oracle hecht in de echt

Dell en Oracle gaan hun toch al hechte relaties verder uitbouwen. In Europa komt Dell later dit jaar uit met speciale Oracle-database servers. Oracle consultants gaan Dell bijstaan in de zakelijke dienstverlening.

De beide bedrijven gaan de bestaande verkoopafspraken in de VS rond de Oracle 9i databank en de 9i-applicatieserver uitbreiden naar Europa en Azië. Dell blijft daarbij het enige aanspreekpunt voor zijn klanten die Oracle-software willen ontplooien op server-hardware van Dell.
Daarnaast brengen Dell en Oracle een aantal Power Edge serverplatforms op de markt, draaiend op Red Hat Linux Advanced Server of op de Windows-omgeving, die geoptimaliseerd zijn voor het gebruik van de Oracle 9i-databank met rac (real apllication clusters).
Tenslotte komt Dell in samenwerking met Oracle Consulting met een suite van zakelijke diensten op de markt tegen vaste prijzen. Om gebruikers van de 9i-databank van Oracle te migreren van Unix naar Linux, voor het afstemmen van de prestaties en de capaciteit, het spiegelen van de database en het plannen van 'disaster recovery'.

 
René Rippen

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-04-11T00:00:00.000Z René Rippen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.