Total Framework slaat niet aan

Total Framework, de object-georiënteerde software-architectuur van Cincom, vindt nog weinig aftrek in Nederland.

Hoewel veertig partners meewerken om met het technologie-onafhankelijke Total Framework verticale oplossingen te bouwen voor banken, verzekeraars en de telecom-industrie, hebben klanten voor deze open producten in Nederland zich nog niet gemeld. Marketingmanager Jean-Francois Vergnangeal ziet Total Framework als een strategisch product dat op de lange termijn een belangrijk deel van de omzet zal genereren. Van oudsher levert Cincom software voor de mainframe-omgeving. Het bedrijf raakte in de problemen doordat het de openheid die in IT-infrastructuren ontstond, te laat onderkende.
Total Framework moet het bedrijf weer meer aanzien en een sterkere marktpositie bezorgen. Het product werkt op basis van werkstromen waardoor bedrijfsprocessen gekoppeld kunnen worden aan de ontwikkelomgeving. Total Framework ondersteunt een verscheidenheid aan programmeertalen als Smalltalk, Java en Cincoms Mantis voor MVS. Hierdoor kunnen gebruikers Internet-applicaties bouwen.
Hoewel Total Framework nu slechts 20 procent van de omzet van Cincoms Advanced Technology Group zorgt, ziet Vergnangeal het als een strategisch product. Verder denkt hij dat de verkoop ervan voor een belangrijk via het indirecte partnerkanaal moeten plaatsvinden. RV

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-11-14T00:00:00.000Z Roy op het Veld
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.