Managed hosting door True

Discussie

‘BlackBerry maakt zinnige keuze’

BlackBerry stopt met eigen hardware, wat jammer maar slim is. Dit is de discussiestelling die Computable-lezers vandaag krijgen voorgelegd.

Smartphonepionier BlackBerry stopt ermee; wat zijn eigen hardware betreft. De al jaren slinkende firma snijdt nu hard in zijn operations en houdt het voortaan bij alleen software. Jammer, voor de optimisten, de fans en de CrackBerry-junks zoals Kim Kardashian. Maar slim voor (en van) het kwakkelende Canadese bedrijf.

Ceo John Chen houdt niet koppig vast aan het verloren verleden en stopt met de eigen hardware. Overigens is dat geen verrassing want de topman heeft vorig jaar al een deadline gegeven aan de verlieslijdende hardware-activiteit. BlackBerry vermijdt zo in ieder geval het dwaalspoor van gevallen concurrenten Nokia en Palm. Of BlackBerry’s software-only strategie wel voor redding gaat zorgen, valt nog te bezien. Wat vind jij?

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5852651). © Jaarbeurs IT Media.
?

 

Reacties

Dat werd tijd. Op een op andere manier wist iedereen dat BB geen voet aan de grond meer ging krijgen, behalve BB zelf. Deze "zinnige keuze" komt 5 a 10 jaar te laat.

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×