Managed hosting door True

Discussie

‘Kleine productupdates mogen best zonder fanfare’

 

Fanfare

Een goedkopere iPad en duurdere iPhone zijn stilletjes verschenen. Prima pr-strategie. Dit is de discussie-stelling die Computable-lezers vandaag krijgen voorgelegd.

Apple heeft onlangs een nieuw, goedkoper iPad-model, een duurdere special edition iPhone 7 (en iPhone 7 Plus), en nog enkele productupdates uitgebracht zonder daar ruchtbaarheid aan te geven. Oké, het bedrijf heeft wel persberichten opgesteld en uitgestuurd, maar geen persconferentie belegd en geen teasers van tevoren vrijgegeven.

Sommige Apple-watchers en bloggers zien hierin bewijs van het dalende belang en relevantie van de iPad. Anderen menen dat het een bewuste pr-strategie is om meer aandacht te genereren voor de aankomende iPhone 8. Het is hoe dan ook verfrissend dat een grote ict-leverancier zich bescheiden opstelt en overgaat tot een productaankondiging zonder hoempapa. Dat mogen meer firma’s - en ook bloggers - wel doen. Wat vind jij?

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5987435). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Reacties

De discussie van vandaag klinkt voor ons, "nuchtere Nederlanders", heel logisch, het is eigenlijk geen discussie. Groot nieuws breng je met veel tamtam (bv een event waar je pers uitnodigt), klein nieuws breng je bescheiden (bv een persbericht).

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×