Managed hosting door True

Stortvloed aan storingen overspoelt online bankieren

Storing mobiel

Het is schering en inslag de laatste tijd bij vrijwel alle Nederlandse banken: DDoS-aanvallen maken online bankieren soms meerdere uren onmogelijk.

ABN Amro lag er in de maand januari meerdere keer uit, Rabobank twee keer, ASN en Volksbank (SNS) beiden een keer, Bunq twee keer en koploper lijkt ING te zijn op de website Alle Storingen. Er zit echter wel enige bias in de metingen: hoe meer gebruikers, hoe vaker mensen zullen melden dat iets niet werkt, ook als het aan hen zelf ligt.

Toch laat het de kwetsbaarheid zien van het huidige betalingsverkeer voor consumenten en lijkt het wel heel makkelijk om een bedrijf te raken. Wat is volgens jou een goede oplossingen om deze problematiek bij banken te verhelpen?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-05T08:00:00.000Z Krijn Soeteman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.