Microsoft Teams moet Slack doen vergeten

Dit artikel delen:

Was IRC tot enkele jaren terug nog een belangrijke manier van communiceren tussen groepen, dat is inmiddels gedecimeerd door Slack en vele vergelijkbare diensten zoals Gitter, Rocket.Chat, Hangouts, Discord, Flowdock, Mattermost, Microsoft Teams en Telegram.

Nu heeft Microsoft aangekondigd met een gratis versie te komen van Microsoft Teams, volgens The Verge vermoedelijk met een vergelijkbaar businessmodel als Slack: minder functionaliteit.

Wellicht wordt Microsoft alsnog een bedreiging voor Slack, maar misschien is het too little, too late. Wat denkt u, een geduchte concurrent of is Microsoft hiermee toch echt te laat?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik denk dat Teams een concurrent kan zijn van Slack. Hoeveel bedrijfsapplicaties gebruik jij? Wanneer je als bedrijf werkt in meerdere informatiepeilers die niet communiceren, ga je hier op een bepaald moment last van krijgen. Dat moet je zien te voorkomen. Daarom ben ik fan van Microsoft Teams. Alle applicaties binnen het Office 365 pakket sluiten perfect op elkaar aan waardoor alle informatie op een inzichtelijke plek opgeslagen is.We zullen het zien Joris. Ik probeer alles uit, maar we hebben een kleine organisatie en het is al uitdagend om met Teams samen te werken met andere organisaties. Een beperking die je niet hebt met bijvoorbeeld Slack of Cisco Spark. De propositie is in ieder geval goed, er lijkt vooralsnog geen brede adoptie te zijn.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-28T08:04:00.000Z Krijn Soeteman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.