Managed hosting door True

Slecht beeld is taboe

Doodmoe na een dagje computerwerk? Opticiens bezocht en vermogens uitgegeven aan 'speciale' computerbrillen? Allerlei applicaties geïnstalleerd om de maximale schermtijd te verkorten? Het zou niet meer nodig moeten zijn of tenminste een stuk minder dramatisch met een goede monitor. Is de monitor bij u nog steeds een sluitpost?

Computable-expert Ewald Verholt schreef onlangs een column over de kwaliteit van de gemiddelde computermonitor. Hij constateert daarin dat de monitor tegenwoordig geen sluitpost meer is. Een van de redenen zou zijn dat management steeds meer naar de total cost of ownership kijkt en niet naar de initiële kosten van de monitor zelf. Immers, iemand die geen last van zijn ogen krijgt, kan beter doorwerken.

Daarbij komt dat het gebruik van beeld niet meer weg te denken is uit de kantooromgeving. Hoe denkt u over de kosten/baten van een monitor en waar moet een goede monitor aan voldoen?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-08T08:34:00.000Z Krijn Soeteman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.