Eigen website bouwen: wat moet erop?

Dit artikel delen:
Website

Onlangs verscheen een onderzoek uitgevoerd in opdracht van een websitebouwsite op Computable. Van alle zzp'ers en mkb's zou nog zo'n 37 procent geen website hebben, omdat het te moeilijk zou zijn. U voelt het al aan: het is een beetje 'wij van WC Eend'. Maar u kunt er wel over discussiëren: wat moet een website minimaal bevatten en is een site eigenlijk altijd nodig?

Veel zzp'ers zijn vindbaar via de bekende weg: Kamer van Koophandel, LinkedIn, verschillende verzamelsites/scrapers zoals Drimble en ook gewoon het digitale telefoonboek. We kunnen ons afvragen of iedereen een website moet hebben (heb je het druk zat als zzp'er, is het dan nodig?), maar laten we dat toch als uitgangspunt nemen.

Ieder bedrijf of zzp'er moet een website hebben, wat is de minimale informatie die op zo'n site moet staan? En als bonus: de meeste mensen zijn geen ontwikkelaars, wat is volgens u, buiten het inhuren van een ontwikkelaar, de beste en meest begrijpelijke oplossing om minimaal een .nl-adresje te verkrijgen en een onderliggende website?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Vreemde vraagstelling. Als je met een minisite gevonden wilt worden moet iemand dat maken die de eigenaardigheden van zoekmachines kent en niet vergeten, de eisen van Google en co veranderen heel erg regelmatig.

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-11T07:49:00.000Z Krijn Soeteman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.