Adyen naar de beurs: welke payment-provider gebruikt u?

Dit artikel delen:

15 procent van de aandelen gaat Adyen uitgeven en er komen geen nieuwe aandelen bij om extra geld binnen te halen. Veel grote spelers gebruiken Adyen, maar als u uw afschriften bekijkt, zijn er heel wat meer met exotische namen als Sisow, Mollie en Buckaroo. Ook 'normale' banken bieden dergelijke diensten. Wat is uw favoriete dienst en waarom?

De verschillende diensten bieden verschillende plugins, api's, hpp's om verbinding te maken met achterliggende websites en online-diensten. Alle aanbieders die in Nederland actief zijn, bieden sowieso iDeal-integratie, maar vanaf daar loopt het uit elkaar. Een aantal biedt Sofortbanking en Bankgiro (Duitsland), Mr. Cash (België).

Verder komen er steeds meer mobiele betalingsopties bij met qr-codes, nfc-chips en wat al niet meer. Beveiliging, anti-fraude, cms-specifieke plugins (Woocommerce, Magento, et cetera) en natuurlijk niet te vergeten: het gemak van aanmelden en benodigde papieren.

Welke dienst gebruikt u en waarom?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-25T08:13:00.000Z Krijn Soeteman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.