Werk: waar wilt u aan de slag?

Vraag stellen

Het is weer de tijd van de lijstjes! De Amerikaanse banenwebsite Glassdoor maakte er een voor techbedrijven en waar Amerikanen het liefst voor werken. Op vijftien staat Microsoft en op nummer één Zoom. Wat zou volgens u op zo'n lijstje voor Europeanen staan?

Facebook staat niet meer bovenaan. Alle schandalen hebben er voor gezorgd dat het bedrijf naar de vierde plek gedaald is. Nachten door moeten werken, dramatische werk-levenbalans en het feit dat door de competitieve cultuur niemand ooit zegt dat het mooi geweest is zorgen daar natuurlijk voor. Maar aan de andere kant hebben werknemers een groot hart voor het bedrijf en proberen werknemers de problemen op te lossen, althans zij die daar de mogelijkheden voor hebben.

De nummer één is Zoom, een video-conferentieplatform. Klacht: te veel salespeople rennen er rond. Aan de andere kant schijnt het management daar aan te werken. Verder vinden mensen het fijn dat de teams waar je mee werkt ook nog je vrienden zijn. Goeie work-life-balans.

Wie zouden er op uw lijstje staan?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-07T07:52:00.000Z Krijn Soeteman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.