Xs4all: klantenservice onder een noemer

Dit artikel delen:

Als het aan KPN ligt, wordt Xs4all gewoon met KPN geïntegreerd. Hop, weg met de populaire merknaam, al moet de ondernemingsraad het er nog wel mee eens zijn. Het is natuurlijk een soap die al een tijdje loopt, hoe denkt u hierover? Of richt u maar een eigen provider op.

De KPN-soap gaat gewoon vrolijk verder, maar waar zeuren al die mensen eigenlijk over? Het gaat toch om een merknaampje dat al heel lang onder de vleugels van KPN opereert? Nou, het zou weleens iets ingrijpender kunnen zijn. KPN wil namelijk de afdelingen techniek & operatie, klantcontact, hr en commercie samenvoegen. Daaruit blijkt wel dat Xs4all nog steeds aardig als eigen bedrijf functioneert.

De meest gehoorde 'klacht' is dat mogelijk zo de kundigheid van de klantenservice verdwijnt. Maar het addertje zit wellicht ergens anders onder het gras: de mogelijkheden die Xs4all bood aan zijn klanten.

Klanten met ingewikkelde eisen, zoals een vast ip-adres, het eigen netwerk van Xs4all met zijn eigen backbone en eigen modemkeuze. Dat soort zaken zou volgens KPN wel elders in de dienstverlening van KPN terug moeten komen, maar hoe dat dan zit met niet-zakelijke abonnementen blijft nog onduidelijk.

Hoe denkt u over deze 'soap'?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-12T09:59:00.000Z Krijn Soeteman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.