3G eruit bij Vodafone, was het voor u nog nuttig?

Dit artikel delen:
3G

Het gaat eruit per 1 januari 2020. 3G. Heeft u nog een 3G-telefoon, dan schakelt u terug naar 2G, in andere gevallen zult u er niks van merken. Althans, dat zegt Vodafone. Toch zijn er nog heel wat apparaten in omloop die alleen 3G gebruiken, voorziet u problemen?

Problemen is misschien een groot woord, het leven gaat wellicht wat trager, toch zal dat voor een pintransactieterminal misschien niet zo praktisch zijn en wellicht kunnen zorgen voor time-outs. Vodafone geeft in ieder geval allerlei opties zoals: stapt u maar over, koop iets nieuws.

Toch zal het niet in alle gevallen mogelijk zijn uw apparatuur in te wisselen voor iets nieuws, zoals bij bepaalde iot-oplossingen. Dat zal volgens het bedrijf vermoedelijk geen probleem zijn. 

Al met al lijkt het niet meer dan logisch, kunt u zich nog iets voor de geest halen wat problemen kan geven?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Wij hadden hier een viertal Mobiele routers in gebruik die niet 4G waren en dus vervangen moesten worden. Kostte enkele honderden euro's en een hoop werk. Ook mijn eigen telefoon moest er aan geloven. Prima werkend apparaat, maar dus niet geschikt voor 4G. En dus ook dáár een nieuwe telefoon voor aan moeten schaffen. Wel leuk natuurlijk dat je thuis een goed excuus hebt om een nieuw speeltje aan te schaffen, maar toch....

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-12-12T08:32:00.000Z Krijn Soeteman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.