Grafiek: Belang applicatie-omgevingen bij e-commerce

Dit artikel delen:

In het onderzoek 'The eState of the Nations' van Bloor Research is onder meer gekeken naar de ontwikkelingen op applicatieniveau.

Op de vraag 'welke standaardapplicaties belangrijker zijn dan die van vorig jaar' antwoorden de respondenten volmondig "allemaal". Sommige verdienen volgens de ondervraagden echter wat meer aandacht dan andere. In Nederland en het Verenigd Koninkrijk richt men zich voornamelijk op Customer Relationship Management (CRM), terwijl men in Ierland veel energie en geld besteedt aan de komst van de euro. Opvallend is daarbij dat Ierland hier duidelijk de enige is. De overige West-Europese landen lijken de komst van de euro voor zich uit te schuiven. Uit het onderzoek blijkt verder duidelijk dat ERP over de top is. Hoewel de meeste ERP-leveranciers de schuld van hun matige presteren afschuiven op de eeuwwisseling en dat de markt wel weer snel zal aantrekken, hebben de gebruikers in de industriële toplanden een heel andere mening. In het Groot Brittannië en Nederland zegt 25 procent van de respondenten dat ERP minder relevant is en eigenlijk heeft afgedaan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-09-22T00:00:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.