Exact weet niets van overname Sage

Dit artikel delen:

Exact Software uit Delft ontkent besprekingen te voeren over een overname door de Britse branchegenoot Sage. Het lijkt echter een kwestie van weken eer Sage zich officieel als koper meldt.

Volgens Arie Koppenhol, Europees manager consultancy services bij Sage, klopt het verhaal uit The Independent dat zijn bedrijf Exact wil overnemen. "Op mijn vragen hierover aan de directie krijg ik geen ontkennende antwoorden." Sage wil met de beoogde acquisitie in één klap marktleider in Nederland worden. Woordvoerder Eric van Keimpema van Exact zegt echter dat zijn bedrijf niet in gesprek is met Sage en ook niet op zoek is naar een grotere overnamepartner. "Wij nemen liever zelf partijen over."
Van Keipema verwacht wel een overnamegolf op de markt van bedrijfssoftware voor middelgrote bedrijven, nu Microsoft zijn oog heeft laten vallen op Navision. "Dit is een positieve ontwikkeling. De markt is namelijk nog steeds erg versnipperd. Er bestaat geen duidelijke marktleider, zoals SAP voor de bovenkant van de markt."
 
Rik Sanders

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-05-24T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.