Origin reorganiseert huisvesting

Bij Origin vindt de komende jaren een hergroepering van de locaties plaats. Er zullen zeven vestigingen overblijven, plus een aantal klantlocaties.Op dit moment telt de IT-dienstverlener 51 adressen in het land.

De hoofdzetel - nu nog in Eindhoven - verkast naar Schiphol Rijk, waar een nieuw gebouw wordt neergezet. Daarmee volgt Origin het pad van 'moeder' Philips die het hoofdkantoor van de licht- naar de hoofdstad verplaatst.
Andere Origin-locaties worden Groningen, Heerlen, Arnhem of Nijmegen, Eindhoven, Zoetermeer en Leidsche Rijn, waar een nieuw kantoor verrijst voor de medewerkers uit Utrecht, Nieuwegein, Baarn en Barneveld. Alle gebouwen zullen vergelijkbare inrichtingen krijgen en worden deels uitgerust met flexibele werkplekken.  RS
 
'Rhine Valley': in het kantorenpark Papendorp, onderdeel van het nieuwbouwproject Leidsche Rijn, laten Cap Gemini, Compaq, Origin en World Online nieuwe panden neerzetten. Op dit moment maakt men de grond bouwrijp. In de periode 2001-2002 worden de gebouwen opgeleverd. Cap heeft het grootste stuk grond gekocht (50.000m�: voor 1200 werknemers, totale investeringskosten: circa 160 miljoen gulden). Compaq (voor 1300 werknemers) en Origin (voor 1500 mensen) volgen ieder met 40.000m�. World Online kocht voor het onderbrengen van de 200 medewerkers van de Nederlandse vestiging (nu nog Vianen) een bescheidener lapje (10.000m�).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-11-19T00:00:00.000Z Rik Sanders