Bijblijven in turbulent vakgebied

Dynamiek in de branche heeft regelrecht consequenties voor de wijze waarop je als vakblad op het gebied van de informatietechnologie opereert. Wanneer je als redactie kritisch naar vorm en inhoud kijkt van een vakblad dat al bijna dertig jaar achtereen deze sector op de voet volgt, blijkt eens te meer dat de automatisering een turbulente sector is.

Het is daarbij opmerkelijk hoe dé automatisering de afgelopen jaren in deelgebieden uiteen is gewaaierd. Een generiek weekblad voor de héle IT-sector, wat Computable is, dient zich daarvan te vergewissen. We hebben nadrukkelijk aansluiting gezocht bij de verschillende domeinen die de recente automatiseringsgeschiedenis heeft opgeleverd. Dit vindt ondermeer zijn weerslag in de aangepaste rubricering, zoals we die vanaf deze week in het blad doorvoeren.
Doel achter deze operatie is u als IT-professional met betrouwbare, onafhankelijke en toegankelijke informatie snel en adequaat op de hoogte te brengen van de ontwikkelingen binnen het vakgebied.
Om u te ondersteunen in de beroepsuitoefening brengen we wekelijks nieuws en achtergrondverhalen. Nieuwe loot aan de stam is Computable Online. Hier kunt u vanaf heden terecht voor extra actueel nieuws en aanvullende diensten. Computable Online is ook de vrijplaats waar professionele automatiseerders exclusief onderling meningen kunnen uitwisselen. Het is tevens de plaats waar u uw reacties op de aanpassingen die wij thans hebben doorgevoerd, kwijt kunt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-11-15T00:00:00.000Z Hoofdredactie Mark Plekker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.