Bouwstenen in de ict (44)

Living Tomorrow is bijna klaar. Op 11 december opent het futuristisch ogende project nabij de Amsterdam Arena, naar een ontwerp van architectenbureau UN Studio (Van Berkel en Bos), zijn deuren. Living Tomorrow beeldt wonen en werken in de toekomst aanschouwelijk uit.

Het project verenigt organisaties en bedrijven die elk in hun specifieke vakgebied aantonen hoe maatschappelijke en technologische ontwikkelingen duidelijke gevolgen hebben voor de leef-, woon- en werkwereld van morgen. Twee soortgelijke projecten in Vilvoorde (België) waren elk goed voor meer dan 125 duizend bezoekers per jaar. Mede-initiatiefnemers in Amsterdam zijn onder andere Logica CMG, Unilever en HP. Zaken als koken, wassen, baden en slapen krijgen volop aandacht, maar ook onderwerpen als gezondheidszorg, inrichting, verlichting, klimaatbeheersing, energie, financiën, e-commercie, it-netwerken, chipkaarttechnologie, beveiliging, multimedia en mobiliteit krijgen een plek.
De ruimtes in het gebouw hebben dezelfde woon- en werkfuncties als in een normaal huis. Daarnaast beschikt Living Tomorrow over faciliteiten voor seminars, presentaties, lezingen en bedrijfshappenings. Er is een auditorium met plaats voor 120 personen, een evenementenhal voor 120 tot 180 personen met café, waar nog eens 150 mensen kunnen vertoeven. < BR>

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-10-31T00:00:00.000Z William ten Brink
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.