Bouwstenen in ict-land (20 Volmac)

Volmac, één van bedrijven waar het huidige Cap Gemini Ernst & Young uit is voortgekomen, koos in 1991 voor het pand aan de Daltonlaan in Utrecht. Het onderkomen in Hoog Catherijne was te klein geworden en daarom week het bedrijf uit naar de rand van de stad.

Aan de andere kant van de A27 ligt de campus van de universiteit Utrecht, De Uithof. Ook bij het onderkomen aan de Daltonlaan is er alles aan gedaan om een campussfeer te creëren. Om de lange vijver liggen de zes gebouwen waar de bedrijfsvestiging uit bestaat.
Erg lang zit Cap Gemini Ernst & Young niet meer in het pand, dat nu dienst doet als hoofdkantoor en 1800 werknemers een werkplek kan bieden. Volgend jaar verhuist het bedrijf naar een nieuw pand in Leidsche Rijn, een lap grond ingeklemd tussen de A2, de A12 en het Amsterdam Rijnkanaal. Betere bereikbaarheid en voorzieningen en een groter onderkomen vormen dit keer de motieven om te verhuizen.
 
Sytse van der Schaaf

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-10-25T00:00:00.000Z Sytse van der Schaaf
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.