Bouwstenen in de ICT (43)

Vroeger waren er de paarden gehuisvest van de burgemeester van Wassenaar, tegenwoordig biedt het pand onderdak aan Sumatra. Dit is in 1997 opgericht en richt zich op Exact-software. Het brengt ook eigen software uit dat Exact-databases ontsluit.

Villa Maritima, de burgemeesterwoning, was van burgemeester Storm van 's-Gravenzande. Zeven jaar geleden is de villa tegen de vlakte gegaan en vervangen door een appartementencomplex. Gelukkig zijn de paardenstallen behouden gebleven. In het pand zitten nog talloze ogen in de muren waar de paarden aan vast stonden. Achtergebleven drinkbakken herinneren aan de vorige bewoners. Op de hoge, met hout beklede hooizolder doen de medewerkers van afdeling softwareontwikkeling hun werk. Dat Sumatra een groeier is, is wel duidelijk. Onlangs heeft het de tweede plaats behaald in de Technology Fast 50, een ranking van de snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland.< BR>

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-10-17T00:00:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.