Symantec negeert uitspraak rechter

Symantec weigert vooralsnog het product Norton Uninstall Deluxe uit de handel te nemen. "We gaan absoluut door met de levering van dit product", zegt topman Enrique Salem tegen de nieuwsdienst van Computable.

De producent van beveiligingssoftware negeert hiermee een preliminaire beslissing van een Amerikaanse rechter in een zaak die Cybermedia had aangespannen. Cybermedia betoogt dat Symantec met Uninstall Deluxe het copyright schendt. Symantec heeft deze beschuldigingen altijd ontkend. De rechter beval Symantec echter de Uninstall Deluxe niet meer te leveren, in afwachting van de definitieve uitspraak. Deze beslissing duidt erop dat de rechter de klacht van Cybermedia grote kans van slagen geeft.
Volgens Salem verdraait Cybermedia de rechterlijke uitspraak. Directeur Jom Tolonen van Cybermedie reageerde verbolgen op de houding van zijn concurrent. "Als zij zich niet aan de uitspraak houden en toch het product leveren, dan is de schade niet te overzien. Zij minachten hiermee de rechter." De beide bedrijven noemen elkaars persberichten na de uitspraak een "publiciteitsstunt".  MC
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-09-11T00:00:00.000Z Michiel Couzy