Cijfers Bea Systems trekken weer aan

Middlewareleverancier Bea Systems heeft betere financiële cijfers over het tweede kwartaal gerapporteerd dan analisten hadden verwacht.

Het bedrijf boekte een verlies van slechts 2,06 miljoen dollar (4,3 miljoen gulden). Gezien de kosten die Bea het afgelopen kwartaal afboekte voor de acquisities van Weblogic en Leader Group, viel dit cijfer mee. Vorig jaar moest de middlewareleverancier over dezelfde periode nog een verlies van 40,25 miljoen dollar in de boeken noteren. De omzet groeide fors met 53 procent naar 103,2 miljoen dollar (216,2 miljoen gulden).
Bea Systems heeft zijn koers van technologieleverancier verlegt, het bedrijf profileert zich tegenwoordig als partner voor toepassingen op het gebied van elektronische handel. Meer dan 50 procent van de licentie-inkomsten zijn dan ook al afkomstig uit verkopen die met internethandel te maken hebben.   RS

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-09-03T00:00:00.000Z Rik Sanders