Origin verkoopt niche-software

Origin stoot zijn standaard softwareproduct PC-Export af aan de firma Stratech. Dit bedrijf uit Enschede ontwikkelt en verkoopt standaard softwarepakketten in samenwerking met gebruikersgroepen. Over de waarde van het contract willen beide partijen geen mededelingen doen.

PC-Export handelt exportformaliteiten af, al dan niet toegepast als satelliet-applicatie van erp-systemen. Origin heeft de software verkocht omdat het leveren van standaard pakketten voor niche-markten niet meer past bij zijn rol als complete dienstverlener. Het bedrijf zocht een betrouwbare partner waarbij de continuïteit van de PC-Export-dienstverlening aan klanten niet in gevaar komt. In Stratech denkt Origin die kandidaat gevonden te hebben. De Enschedese softwareleverancier ziet de overname van PC-Export als een welkome verbreding van de activiteiten die nu sterk gericht zijn op de overheids- en recreatiemarkt. RS

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-08-08T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.