Logica CMG haalt bezem door top

Logica CMG vereenvoudigt de topstructuur in Nederland. Van de zeventien directeursfuncties verdwijnen er acht. Prominentste slachtoffer: Rob van Grieken.

Na vierentwintig jaar trouwe dienst bij CMG past Van Grieken niet meer in de nieuwe organisatieopzet, die is ingedeeld in markten in plaats van regio's. Hij kwam vorig jaar als lid van de Raad van Bestuur geregeld in het nieuws vanwege de beruchte actie om zo'n honderd werknemers bij CMG Noord-Nederland te ontslaan als uitzendkrachten.
De nieuwe organisatiestructuur kent vier marktdivisies en twee horizontale takken. De divisies bestaan uit financiële dienstverlening, id&t (industrie, distributie & transport), overheid en eu&t (energie, utiliteiten en telecom). De twee takken zijn enterprise resource management en managed services & payroll. Met de nieuwe, plattere structuur zegt de automatiseerder beter op de vragen van klanten te kunnen inspelen. Voorts is er nog een aparte manager - Cees Derksen - benoemd voor offshore-uitbesteding.
Afgelopen maart maakte het fusiebedrijf reeds bekend dat Paul Schuyt de functie van algemeen directeur van Logica CMG Nederland bekleedt. Hij volgde Wout Koppers op die is doorgeschoven naar de bestuursraad van Logica CMG plc, alwaar hij verantwoordelijk is voor de Nederlandse en Belgische organisatie.< BR>

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-07-18T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.