Wie krijgt ict-prijzen?

Gisteren zijn de namen bekend gemaakt van de bedrijven die op 20 mei tijdens het Nationaal ICT Event in de prijzen kunnen vallen. Computable publiceert exclusief de nominaties voor de Broos van Erp prijs, de ICT Company Award en de ICT Boardroom Award.

Wie in de prijzen valt, blijkt tijdens het Nationaal ICT Event op 20 mei in Utrecht. Het ministerie van Economische Zaken, Nederland-ICT, Media Plaza, Jaarbeurs Exhibition & Media en VNU Business Publications organiseren dit evenement. In openbare sessies ondervraagt een jury de genomineerden. De winnaars worden 's avonds bekend gemaakt.

Zes prijzen

De Broos van Erp prijs is een aanmoedigingsprijs voor een succesvolle startende ondernemer uit het midden- en kleinbedrijf, die een zakelijke en innovatieve toepassing heeft ontwikkeld op het gebied van nieuwe media. Aan de prijs is vijftigduizend euro verbonden. De genomineerden zijn (in alfabetische volgorde): Barito Business Solutions, Howards Home, Inpaqt en Interactive Mirror.
De ICT Company Award is bedoeld voor een ict-bedrijf dat het afgelopen jaar uitzonderlijke prestaties geleverd heeft. Deze kunnen betrekking hebben op beleid, producten en diensten, bedrijfsresultaat of de bijdrage van de organisatie aan de stimulering of aanvaardig van ict-toepassingen in maatschappij, bedrijfsleven en overheid. Genomineerd zijn: Amgate, Citrix, Econocom Financial Services, Hitachi Data Systems en Terrazur.
De ICT Boardroom Award bekroont een grote onderneming (meer dan vijfhonderd werknemers) uit de 'oude economie' waarvan de directie ict en e-zakendoen een prominente plaats heeft gegeven in de bedrijfsstrategie. Nominaties zijn er hier voor Amev, Koninklijke Boskalis Westminster, PWN en Sara Lee.
Op 20 mei worden naast deze drie prijzen de MyOffice Award, de ICT Personality Award en de ICT Publieksprijs uitgereikt. Voor deze laatste categorie kunt u vanaf vandaag stemmen op de site http://www.ictevent.nl.< BR>

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-04-25T00:00:00.000Z José Delameilleure
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.