Management Share herstelt zich

Management Share weet zich na grote problemen in 1991 en 1992 verder te herstellen. De omzet steeg vorig jaar met bijna 17 procent tot 11,9 miljoen gulden. Bovendien werd een nettowinst van 700.000 gulden geboekt tegen 300.000 in 1995 en 162.000 gulden in 1994. Het resultaat uit de gewone bedrijfsuitoefening verdubbelde bijna.

Het automatiseringsbedrijf verwacht dit jaar het netto-resultaat verder te verbeteren. Vorig jaar werd een bedrijfsresultaat van 1,63 miljoen behaald. Als de omzetstijging zich voortzet, zal volgens de directie ook het bedrijfsresultaat verder toenemen. Het bedrijfsresultaat was vorig jaar 13,8 procent van de omzet. De directie ziet mogelijkheden deze verhouding te handhaven.
Het water stond Management Share in 1992 aan de lippen. Het eigen vermogen was toen niet groter dan een ton. Bovendien dreigde het bedrijf door ruzies te worden verscheurd. De toenmalige president-commissaris prof. H. Janssen, bijgenaamd Turbo Harry, stapte eind 1992 op na een ruzie met de toenmalige grootaaandeelhouder Ditcorp III. Later probeerde hij weer terug te komen, maar die poging liep op niets uit. In 1993 maakte Management Share schoon schip. De detacheringsactiviteiten werden overgedaan aan CMG. De opleidingen werden gereorganiseerd en ondergebracht bij dochter Value Added Consultancy. Corr.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-04-18T00:00:00.000Z Correspondent
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.