De Unie houdt even gas in

Het begin van de mail van Van Voorst is zeer hoopgevend. Maar als ik verder lees, kan ik alleen maar concluderen dat een kritische houding van de OR blijkbaar door Getronics niet gewaardeerd wordt. Mij bekruipt het gevoel dat de inhoud van de brief dan ook niet over het proces als zodanig gaat, maar meer gericht is tegen personen.

Ik ben van mening dat discussie over personen niet thuis hoort in de media. Het lijkt mij dan ook niet verstandig, op dit moment, een inhoudelijke reactie te geven.

Onlangs werd Wang Global overgenomen door Getronics. Volgens de voorzitter van de ondernemingsraad van voormalig Wang Global heerst er sindsdien onrust onder de medewerkers. Peter van Voorst, lid van de Raad van Bestuur van Getronics, wijt dat aan een kleine groep leden binnen de ondernemingsraad die 'wantrouwend zijn en negatief ingesteld'. Hierdoor wordt de integratie vertraagd, zo stelt hij in een open brief aan de medewerkers van Getronics. Op deze pagina de bewuste brief en de reacties hierop van FNV en CNV.
Je zult echter begrijpen dat ik het niet eens ben met de inhoud en dat ik van mening ben dat de OR nooit afgestraft kan en mag worden op het moment dat zij een beroep doet op de wettelijke mogelijkheden die aan de OR geboden worden.
 
Sjerp Holterman
De unie

 
Getronics: 'Kleine groep medewerkers vertraagt integratie'
CNV: kritiek OR serieus nemen
FNV: mail van Van Voorst is een gemiste kans
De Unie houdt even gas in

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-04-14T00:00:00.000Z Sjerp Holterman