Tas Groep wil dit jaar naar de beurs

De Tas Groep uit Baarn is van plan nog aanstaand najaar naar de beurs te gaan. Hiermee vergroot het softwarebedrijf de naamsbekendheid en hoopt het middelen te verkrijgen om de groei te financieren. De omzetdoelstellingen zijn ronduit ambitieus. In de komende twee jaar streeft de groep naar een groei van zo'n 30 procent per jaar.

Vorig jaar bedroeg de omzet 120 miljoen gulden, tegenover circa 75 miljoen in 1996. De onderneming is in 1984 opgericht, maar maakte pas de laatste jaren een echte expansie door.
Het huidige personeelsbestand van 950 medewerkers moet dit jaar al groeien naar 1500. Tas realiseert zich dat het aantrekken van 550 nieuwe medewerkers in deze tijd van krapte alleen mogelijk is met spectaculaire campagnes. Vandaar dat de Tas Groep voor de werving de showroom van een Haagse autodealer opzocht - een stunt die een stroom van sollicitaties en meer dan vijftig nieuwe medewerkers opleverde. Ondanks de zeer krappe arbeidsmarkt zouden in krap twee weken meer dan vijftienduizend aanvragen voor informatie over het werken bij Tas zijn binnengekomen.
De onderneming heeft behoefte aan ondermeer systeemontwikkelaars, netwerkspecialisten, en SAP- en Baan-consultants. Haar opdrachtgevers behoren vrijwel allemaal tot de top-tweehonderd van Nederlandse ondernemingen en instellingen.  CORR.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-03-06T00:00:00.000Z Correspondent
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.