Prijs voor manager Caesar Groep

De lauweren voor ICT-managers zijn niet aan te slepen. Deze keer sleepte Hans van der Kooij en prijs in de wacht.

De oprichter en directeur van de ICT-dienstverlener Caesar Groep werd uitgeroepen tot manager van het jaar 1999, een wedstrijd georganiseerd door het tijdschrift Management Team. Een week eerder kreeg Thijs Thurlings, manager bij Rabofacet, de prijs ICT-manager van het jaar, een initiatief van VWB Media en Nive, de Nederlandse vereniging van management.
Van der Kooij, geboren in 1951, richtte zijn bedrijf op in 1993. Op dit moment werken er 320 mensen bij de dienstverlener die in 1998 een winst behaalde van 2,6 miljoen gulden op een omzet van 30,5 miljoen. De jury, bestaande uit Floris Maljers, voormalig topman bij Unilever, ex-minister Hans Wijers, staatssecretaris Willem Vermeend en FNV-voorzitter Lodewijk de Waal, prees de winnaar om zijn vooruitstrevende strategieën voor personeels- en kwaliteitsbeleid. De overige kandidaten voor de hoofdprijs waren Roland Kahn van Kahn International, Peter Brouwers van het gelijknamige autoschadebedrijf, Just Smit van Advanced Image Systems, Tobias Walraven van callcenter SNT en Wiljon Wellink van Welgro.  MC

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-03-10T00:00:00.000Z Michiel Couzy
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.