Axis, CCE en Sirex smelten samen

De Sanderink Groep voegt een aantal van haar bedrijven samen tot een nieuwe organisatie, genaamd Centric IT Projecten. Bij de fusie zijn de vestigingen van CCE Systemen uit Deventer en Leiden en de bedrijven Axis en Sirex betrokken. Doel ervan is schaalvergroting en het bundelen van kennis. Centric IT Projecten zal uit zo'n 140 werknemers bestaan en kent voor 1997 een verwachte omzet van vijftig miljoen gulden.

Axis is gespecialiseerd in onderhoud, training en ondersteuning van automatisering. CCE Systemen levert documentaire informatiesystemen, workflowmanagement, netwerken, groupware, communicatie-oplossingen en computer aided design. Sirex produceert computers op maat en installeert netwerken voor produktie- en kantooromgevingen.
Door de fusie kan het nieuwe Centric IT Projecten complete IT-oplossingen aanbieden op het gebied van netwerkservices, datamanagement en cad, dis en workflowmanagement, point of sales-systemen, en beheer en onderhoud. RS

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-02-21T00:00:00.000Z Rik Sanders