Lek niet boven bij CSS

Bij het doorgestarte CSS is het lek nog niet boven. Voor zeventig medewerkers van CSS Professional Resources is ontslag aangevraagd. Dat bevestigen bronnen binnen het bedrijf.

Professional Services is de detacheringtak die zich richt op netwerkwerkzaamheden en kabelinstallaties. Verder zijn er geruchten dat ook bij CSS Telekom (vierhonderd medewerkers) ontslagen gaan vallen. Navraag bij de voorzitter van de ondernemingsraad leert dat hij daar geen mededelingen over mag doen. Ook directeur Jos Houben laat via een zegsman weten dat hij in afwachting van de presentatie van de nieuwe strategie geen commentaar wil geven.
Investeerder en oud-directeur Houben nam afgelopen november na het faillissement van CSS Holding en CSS System Integration de bedrijfsonderdelen CSS Telecom, CSS Professional Resources, CSS Solutions en CSS België over, alsmede het belang in inkoopbedrijf Atcostplus. NMB Heller bezit de andere helft van Atcostplus en verstrekt tevens kredieten aan de doorgestarte CSS Groep. De automatiseerder stuurde eind november zijn klanten geruststellende brieven waarin werd beloofd de tarieven voor 2003 in ieder geval niet te verhogen.

 
Rik Sanders

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-02-07T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.