Nesbic breidt cte-fonds uit

Participatiemaatschappij Nesbic heeft zijn CTE-fonds (Converging Technologies Europe) met 100 miljoen euro uitgebreid tot 250 miljoen euro.

De kapitaalverstrekker wil met hiermee vooral inspelen op de enorme groei in het aantal startende Internetondernemers. Door deze groei schieten de investeringsfondsen als paddestoelen uit de grond. Icom van Maurice de Hond en World Online van Nina Brink zijn daar voorbeelden van. Ook Gilde Investement constateerde onlangs een vertienvoudiging in het aantal financieringsaanvragen en de investeerder is ook bezig met een uitbreiding van zijn bestaande fonds.
Nesbic wil een kantoor openen in Palo Alto, het hart van Silicon Valley. Snelheid is voor Internetondernemers een cruciale factor in het veroveren van de markt. Ondersteuning van internationaliserende bedrijven vanuit Amerika is daarbij een succesvolle strategie, die ook door bijvoorbeeld Atlas Ventures gevolgd wordt.  RV

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-02-04T00:00:00.000Z Roy op het Veld