Ed Zander in nieuw managementteam Sun

Sun Microsystems heeft Ed Zander, hoofd van de computerdivisie gepromoveerd tot chief operating officer (coo). Samen met Scott McNealy en twee andere topmannen uit het bedrijf, Michael Lehman en Bill Raduchel, neemt Zander zitting in een nieuwe managementteam dat het bedrijf moet leiden en op zoek gaat naar nieuwe markten.

Zander krijgt in zijn nieuwe functie de verantwoordelijkheid voor onderzoek en ontwikkeling, engeneering, productie, marketing, verkoop, service en ondersteuning.
Scott McNealy houdt zijn huidige functies (chairman, president, ceo) binnen het bedrijf, maar zal zich minder gaan bezighouden met de dagelijkse beslommeringen. Door de promotie van Zander krijgt hij de ruimte zich meer te concentreren op de algemene bedrijfsstrategie, zo meldt Sun.
Met de promotie van Zanden komt er een einde aan de geruchten dat hij ceo bij Apple of Silicon Graphics zou worden. Het lijkt erop dat McNealy Zander met de promotie beloond heeft voor zijn aanblijven.  RS
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-01-30T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.