Koffie en gas voor HP in Nederland

HP boekt eindelijk weer wat aansprekende successen op de Nederlandse dienstenmarkt. Het it-bedrijf sloot een groot beheercontract met de Nederlandse Gasunie en zag zijn werkzaamheden voor Douwe Egberts verlengd worden tot eind 2008.

De it-taken die HP voor Douwe Egberts verricht, horen bij het overkoepelende contract met moedermaatschappij Sara Lee. Dit levensmiddelenconcern sloot in 2000 met HP een vijfjarig contract voor de uitbesteding van zijn Europese automatiseringsafdelingen. De grootste groep daarvan bevond zich toentertijd met bijna honderd automatiseerders bij Sara Lee/DE in Nederland.

Dit contract heeft voor HP niet het gewenste sneeuwbaleffect gehad op de Nederlandse uitbestedingsmarkt. In andere delen van de wereld is de firma nadrukkelijker aanwezig als outsourcingspartner. Desondanks heeft Sara Lee besloten de verlengingsoptie te lichten en het contract eind 2008 te laten aflopen. “Geen van beide partijen heeft deze succesvolle overeenkomst, die gezamenlijk wordt bestuurd, willen beëindigen”, aldus een HP-woordvoerder.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-01-07T13:57:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.