Inhoudsopgave Consultancy Guide 2007

Hier vind je alle artikelen uit de Computable Consultancy Guide 2007 op een rij, zodat je snel door de webversie van deze adviseursgids kunt bladeren.

Consultant scoort krappe zeven

Organisaties zijn trouw aan adviesbedrijven die in het verleden een goede kwaliteit geleverd hebben. Prijs is van ondergeschikt belang. Consultants worden niet alleen ingehuurd omdat de expertise binnenshuis ontbreekt, maar ook wegens gebrek aan it-personeel, zo blijkt uit Computables jaarlijkse consultancy-onderzoek.

Mijn project. Zes consultants vertellen over hun werk. Hun werk is zeer gevarieerd. De een beheert de computersystemen van een verzekeraar, de ander ontwikkelt een slimme module voor het verwerken van bekeuringen bij de politie.

Hou ‘m aan een kort lijntje. U denkt erover om, bij gebrek aan kennis of capaciteit, een externe consultant in te schakelen. Welke valkuilen liggen op de loer? Tien tips voor een geslaagd project.

Hoe kies ik een consultant? IT-manager Frits krijgt op zijn werk een lastige klus in de maag gesplitst, waarvoor hij zelf de expertise niet heeft. Hij besluit een consultant in te huren. Maar hoe pak je dat het slimst aan? Een fotoroman.

Trends op 20 adviesterreinen

De ict-branche kent zo'n twintig adviesgebieden waarop consultants actief zijn. Wat behelst het terrein precies? Wat zijn de trends? En welke oplossingen worden er in de markt aangeboden? Computable maakt een inventarisatie.

Applicatie-ontwikkeling
ASP en SAAS
Back-up en herstel
Beveiliging
Business Intelligence
Customer Relationship Management
SOA en EAI
Enterprise Content Management
Enterprise Resource Planning
Financiële software
Internet en E-commerce
Mobile access to business applications
Networking
Offshoring
Opslag
Outsourcing
Systeembeheer en onderhoud
Systeemintegratie
Virtualisatie
Ip-telefonie

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-01-16T12:04:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.