Een HP-printer niet

Wat is het verschil tussen een naaimachine en een HP-printer? De bekende printerfabrikant, die daarnaast ook computers levert, rijdt deze week rond met een Britse dubbeldekkerbus om zijn nieuwste printers voor de zakelijke markt aan te prijzen.

Daaronder bevindt zich ook een exemplaar met een nietmodule erbij om het afgedrukte meteen te nieten.
Verder is er een compleet productgamma aan laser- en inkjetprinters, waarbij kleur de boventoon voert. Kleur is belangrijk, voor bijna alle gebruikers, stelt HP. Verder is netwerkfunctionaliteit nu ingebouwd, waardoor een losse printserver niet meer nodig is.
De nieuwe modelletjes zijn beter, sneller en goedkoper, in zowel aanschaf als gebruik, claimt de leverancier. Opvallend is dat het team van de HP-dubbeldekker meldt dat inkjet goedkoper is dan laser, wat betreft de kosten per pagina. Al jaren heerst toch de overtuiging dat laser goedkoper is? Dat is mede afhankelijk van variabelen als hoeveel er per week, maand of jaar wordt geprint.
Overigens bezoekt HP belangrijke klanten en partners met een limousine om deze nieuwe printers onder de aandacht te brengen. Het topmodel, met vele papierlades en eigen wieltjes, ontbrak al in de bus, en zal in de limo zeker niet meekunnen. Wellicht erachter, of hebben limo's geen trekhaak?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-11-04T00:00:00.000Z Redactie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.