Merknaam Laser in sluimerstand

Het dispuut over de computermerknaam Laser is opgelost. De rechten zijn in handen van Benjan Wilbrink. Een rentree op de markt sluit hij niet uit.

Curator Frits Kremer van advocatenkantoor Dengerink & Kremer meldt dat de zaak juridisch is afgehandeld. Sumomo Investments, de bv van Benjan Wilbrink, heeft de uitstaande schulden van Laser Nederland aan NMB Heller en ING ingelost, en een bedrag aan de curator overgemaakt. Wilbrink, die nadat hij een reorganisatie bij Vobis uitvoerde tegenwoordig belegt in onroerend goed, sluit een rentree van het roemruchte Nederlandse computermerk op de markt niet uit. "Er is jarenlang geïnvesteerd in die naam."
Computerfabrikant Laser Nederland ging ruim een jaar geleden failliet. Grootaandeelhouder Wilbrink dacht de rechthebbendheid te kunnen claimen op handelsnaam, beeldmerk en domeinnaam. Curator Kremer oordeelde dat de merknaam in de failliete boedel viel en sprak met een andere partij over verkoop van de naam. Uiteindelijk kwam hij toch tot een vergelijk met Wilbrink.< BR>

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-05-21T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.