Alpinvest neemt belang in HSB

De grote Nederlandse participatiemaatschappij Alpinvest Holding neemt een minderheidsbelang in het Woerdense bedrijf HSB Cards & Cardsystems. De kapitaalinjectie is bedoeld om een versnelde expansie van deze producent van kaarttechnologie mogelijk te maken. De vraag naar multifunctionele chipkaarten groeit snel. Eveneens in opmars zijn systemen voor het beheren van de levenscyclus van kaarten, alsook van de gegevens van kaart en kaarthouder.

Een recente ontwikkeling is het 'Card Care KMS', een systeem voor kaart-management. Het operationele beheer van kaarten wordt daarmee centraal uitvoerbaar. Dit systeem kent een modulaire opbouw, waardoor het eenvoudig is uit te breiden. Omdat het Woerdense bedrijf steeds meer actief wordt op het gebied van kaart-management, is zijn naam veranderd van Healthcare Systems Benelux in HSB Cards & Cardsystems. Corr.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-05-23T00:00:00.000Z Correspondent
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.