SNI verkoopt servers via Siemens Pyramid

Pyramid Techology krijgt een nieuwe naam: Siemens Pyramid. Het bedrijf wordt verantwoordelijk voor de verkoop in de VS en Engeland van alle servermodellen van Siemens Nixdorf. Het bedrijf rapporteert rechtstreeks aan het Duitse hoofdkantoor. Daarmee is de integratie van Pyramid Technology, twee jaar na de overname door Siemens Nixdorf, een feit.

Om de concurrentie met Hewlett-Packard en Digital op de Unix-markt aan te kunnen, krijgt Pyramid de verantwoordelijkheid voor de volledige produktlijn Unix-servers van desktopmodellen tot en met het datacentrum zelf. Hieronder vallen de Primergy's en Piramid-machines voor symmetrische multiprocessing en massief parallelle operaties.
Siemens Pyramid lijkt de boot te hebben gemist voor wat betreft de Numa-SMP-servers. Sequent en Data General maakten hier de afgelopen weken goede sier mee. Moos Bulder, bij SNI verantwoordelijk voor strategische allianties, erkent dat zijn bedrijf tot nu toe onvoldoende aan de weg heeft getimmerd met de Numa-technologie. Maar, zo voegt hij er aan toe: "De eerste echte Numa-SMP-server - de RM600 - gaat deze week de deur uit." MP

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-03-14T00:00:00.000Z Mark Plekker