Surfnet en HP zijn beste netwerk-dienstverleners

Surfnet en HP zijn door lezers van Computable uitgeroepen tot de beste ict-dienstverleners op het terrein van netwerken. De bedrijven kregen van lezers het gemiddelde rapportcijfer 7,4. Op de derde plaats staat Imtech met een gemiddeld cijfer van 7,0.

Surfnet en HP zijn de populairste Nederlandse dienstverleners op het gebied van netwerken. Dat blijkt uit Computable’s jaarlijkse onderzoek naar het imago van ict-dienstverleners onder ruim tweeduizend Nederlandse ict-professionals en -managers. Imtech kwam met een 7,0 op de derde plaats.

Deze rapportcijfers kwamen tot stand door lezers van Computable te laten oordelen over een aantal aspecten van de dienstverlening: kennis/knowhow, prijs, kwaliteit, betrouwbaarheid, nakomen van de tijdsplanning, binnen het overeengekomen budget blijven en communicatie met klanten.

Betrouwbaarheid

Surfnet scoort binnen het vakgebied netwerken het hoogste rapportcijfer op het punt betrouwbaarheid: de dienstverlener ontvangt voor dit aspect een gemiddeld rapportcijfer van 7,7. HP gooit relatief hoge ogen op de punten kennis en communicatie. Op beide aspecten kreeg HP gemiddeld een 7,5.

Het imago-onderzoek werd uitgevoerd door TNS Nipo onder 2146 lezers van ict-weekblad Computable. Zij werden ondervraagd over het imago van de vijftig grootste ict-dienstverleners van Nederland. De selectie werd gemaakt door de financiële experts van het adviesbureau Mazars Berenschot.

De rapportcijfers

Klik op de tabel hiernaast voor het overzicht van de scores van de dienstverleners met expertise van netwrken op de deelgebieden kennis, prijs, kwaliteit, betrouwbaarheid, planning, kosten en communicatie.

Top 5 dienstverleners

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-08T13:31:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.