'Apps zijn goed beschikbaar met Ethernet fabrics'

Nieuwe Brocade-directeur promoot nieuwe switches

Netwerkleverancier Brocade heeft Steven Loewy in het najaar van 2011 aangesteld als nieuwe algemeen directeur voor de Benelux. Loewy zet hoog in op de Ethernet fabrics-technologie die Brocade heeft ontwikkeld. Hiermee kunnen bedrijven apparaten van thuis ondersteunen en zijn applicaties, waaronder video-apps, beter beschikbaar. Loewy presenteerde zich voor het eerst tijdens een klantenevenement in Kasteel de Vanenburg in Putten. Computable sprak met Loewy over het Ethernet fabics-aanbod.

Loewy is geen onbekende in de netwerkbusiness. Hij heeft ruim vijftien jaar ict-ervaring op het gebied van verkoop en commerciële activiteiten, vooral gericht op de Europese markt. Hij werkte in het verleden voor Cisco, waar hij al sinds 1996 aan de slag was, onder meer als operation director, director global accounts EMEA North en medeoprichter en chairman van het Cisco Corporate Social Responsibillity Program in Nederland. In 2006 richtte hij mede het consultancybedrijf IntroMediates op en was er tot voor kort managing partner. In 2011 is hij aan de slag gegaan als algemeen directeur voor Brocade Benelux.

Loewy heeft als eerste taak om meer uit Brocade's Ethernet fabric-portfolio te verkopen. ‘Dit zijn stapelbare netwerkswitches met een hoge betrouwbaarheid. Ze zorgen voor grotere schaalbaarheid van de netwerken, vereenvoudigen het beheer van virtuele machines en moeten de operationele kosten omlaag brengen', aldus Loewy.

De Persgroep

Eind 2011 werd aan de Brocade Ethernet fabrics-technologie de nieuwe vcs-technologie (virtual cluster switching) toegevoegd. Met deze technologie wordt de detectie van virtuele machines, de configuratie en de mobiliteit binnen het Ethernet fabric-portfolio geautomatiseerd. 'Als tweede verbetering wordt de schaalbaarheid van de Ethernet fabric geoptimaliseerd door een verdubbeling van het aantal switches in de vcs fabric. Hierdoor kunnen eindgebruikers eenvoudig en snel hun datacenters en netwerken verder uitbreiden', adus Loewy.

De fabric Ethernet-switches moeten hun weg vinden naar de datacenters van telco's, service providers en grootzakelijke bedrijven. In de Benelux wordt Ethernet fabrics al gebruikt door De Persgroep en United. Loewy ‘De Ethernet fabric-switches kunnen worden ingezet voor toepassingen zoals video streaming, virtuele desktops, het mobiele werken en unified communications (uc). Doordat steeds meer werknemers hun eigen apparatuur naar het werk meenemen is er behoefte aan goede beschikbaarheid van applicaties, zoals video-apps. Brocade introduceerde eind 2011 de Brocade ICX 6610-switch die zorgt voor een hoge applicatiebeschikbaarheid.'

Flexibel abonnement

Brocade introduceerde eind 2011 Brocade Network Subscription. Hiermee stelt Brocade zijn klanten in staat om netwerkcapaciteit af te nemen op basis van behoefte. Ze kunnen het netwerkabonnement ook gebruiken als ze overgaan op cloud computing. Volgens Loewy moeten klanten nog meer warm voor dit concept worden gemaakt. ‘Brocade Network Subscription geeft klanten de mogelijkheid hun netwerkcapaciteit te verhogen of verlagen naar het daadwerkelijk gebruik. Met Brocade Network Subscription betalen klanten per maand voor hun netwerkinfrastructuur, waardoor ze hun netwerkcapaciteit gelijk kunnen houden met het daadwerkelijk gebruik en zo de kosten kunnen verlagen en investeringsrisico's kunnen verminderen.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-01-11T08:09:00.000Z Witold Kepinski


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.