Origin bundelt advies e-handel

Dit artikel delen:

Origin heeft al zijn adviesdiensten voor elektronische handel ondergebracht in een aparte organisatie. Het onderdeel heet Esire, maar is niet opgezet als een aparte BV. Er werken zestig consultants die beschikken over een startkapitaal van twintig miljoen gulden. Esire werkt al voor Philips en Telfort.

De IT-dienstverlener wil door deze bundeling zijn elektronische handelsdiensten beter voor het voetlicht brengen. In de oude situatie bestond er een servicelijn 'e-commerce', en die behoorde tot een van de vele onderdelen, zegt woordvoerder Toby Ellson. "De dynamiek in e-handel is echter zo groot, dat we onze activiteiten met een aparte positionering er uit willen lichten."
Esire biedt strategische adviezen over de invoering van e-handel binnen bestaande bedrijfsprocessen. De operationele kant van het verhaal, zoals het bouwen van websites, laat het onderdeel aan de Origin-organisatie over.  RS

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-11-12T00:00:00.000Z Rik Sanders