WOL reorganiseert vestiging Vianen

Dit artikel delen:

Na het Rotterdamse hoofdkantoor van World Online blijkt ook de vestiging in Vianen flink te moeten afslanken.

Hier verliezen 82 mensen hun baan. Een deel van de betrokken werknemers in Vianen, 31 in totaal, heeft een contract voor bepaalde duur dat niet verlengd zal worden. Voor de overige 51 personeelsleden heeft World Online in overleg met de vakbonden een sociaal plan opgesteld, zodat gedwongen ontslagen worden vermeden. Vorige week kwam naar buiten dat de sluiting van het hoofdkantoor in Rotterdam uiteindelijk 160 arbeidsplaatsen kost.
Volgens perswoordvoerder Jos Waltmans van World Online staat de reorganisatie in Vianen los van de overname door de Italiaanse branchegenoot Tiscali. De afslanking in Vianen is onderdeel van de bezuinigingsoperatie die topman Kinsella al eerder in gang zette om het bedrijf winstgevend te krijgen. World Online gaat zijn activiteiten beperken tot drie kernactiviteiten: toegang tot Internet, netwerkdiensten voor het mkb en de eigen portal. De Internet-aanbieder moet volgend jaar uit de rode cijfers zijn.   CORR.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-09-22T00:00:00.000Z Correspondent
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.