RAI organiseert mega-expo IT

Dit artikel delen:

Onder de noemer Business 2000 vult Amsterdam RAI van 22 tot en met 24 september zijn expo-hallen volledig met automatisering. Met drie beurzen, twee congressen, een seminar en een banenmarkt pretendeert de beursexploitant een manifestatie op poten te hebben gezet die alle ICT-toepassingen en -oplossingen voor de 21ste eeuw in kaart brengt.

Een van de onderdelen is Internet in Business. Deze beurs, die voor de vijfde maal wordt georganiseerd, biedt een overzicht van recente internet-ontwikkelingen. Hieraan gelieerd zijn het Nationaal Internet Congres (22 september) en het seminar Webpower Pro, waarop nieuwe web-gebaseerde software ter discussie staat. Andere evenementen, die deel uitmaken van Business 2000, zijn de IT Carrière Dagen, Mobile & Wireless (vakbeurs voor mobiele en draadloze communicatie) en het 15de Kabelcongres. Deze laatstgenoemde gebeurtenis vindt voor het eerst in de Amsterdamse RAI plaats en staat dit jaar in het teken van breedband-technologie.

MKB

Bovendien organiseert Amsterdam RAI een nieuwe beurs: Business Solutions geheten. Deze expo is een gedeeltelijke voortzetting van de vroegere Efficiencybeurs, maar dan zonder het segment 'kantoorinrichting'. De beurs is bedoeld voor managers van kleine en middelgrote ondernemingen en geeft een stand van zaken op het gebied van ICT voor het midden- en kleinbedrijf. Naar verwachting geven zo'n honderdvijftig automatiseringsbedrijven acte de présence. Het expositieprogramma is onderverdeeld in de onderwerpen software-oplossingen, computersystemen, digital printing, telecommunicatie en ICT services. Verder zijn er zogeheten paviljoens gewijd aan thema`s als Linux, IT en efficiency van bedrijfsprocessen en logistieke IT-oplossingen.  RS

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-07-30T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.