Staatsdrukkerij neem geen juridische stappen

Dit artikel delen:

Sdu heeft besloten geen juridische stappen te nemen tegen Buro Jansen & Janssen. Deze organisatie kraakte half maart de door haar uitgegeven CD-Rom met het IRT-verslag van de Commissie-Van Traa ('Inzake opsporing') en zette de tekst op Internet. J. van Beelen, directeur 'business development' van Sdu, erkende toen dat op de tekst zelf geen auteursrecht rust, maar kondigde aan te zullen nagaan of dan wellicht 'database-rechten' waren geschonden.


De auteur van deze bijdrage heeft (nog) geen toestemming gegeven voor elektronische publicatie. Raadpleeg de Computable van bovenstaande datum voor de complete tekst van dit artikel. Heeft u de betreffende Computable niet (meer) in uw bezit, bel dan (023) 546.3413.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik tracht met de staatsdrukkerij in contact te komen om een kopie van een algemene maatregel van bestuur te bestellen. De staatsdrukkerij bestaat als zodanig kennelijk niet meer. Waar kan ik nu terecht?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-07-26T00:00:00.000Z Peter Mom
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.