Andersen kraakt e-bedrijfsmodellen

Dit artikel delen:

De diverse bedrijfsmodellen die financiële organisaties gebruiken voor elektronisch handeldrijven tussen bedrijven zijn geen van allen afdoende. Dit blijkt uit het nieuwe rapport 'Converging on an e-business future: eb2b in the financial services industry' van consultancy-bedrijf Arthur Andersen.

Die onderneming meldt dat de markt voor e-handel tussen ondernemingen zo complex is dat geen enkel model succes kan garanderen. Elk bedrijf moet zijn eigen model voor elektronische handel opstellen naar individuele omstandigheden, zoals de nationale wetten en de mate waarin de eigen markt al rijp is voor e-handel. Overigens houdt dit advies in dat ondernemingen consultants moeten inhuren om hun bedrijf door te lichten en het daarvoor geschikte model te formuleren.
Volgens schattingen van Arthur Andersen ligt de omzet uit elektronische handel tussen bedrijven momenteel op ruim 4 miljard dollar. Tegen 2003 is dat gestegen tot meer dan 7 miljard dollar, aldus de consultancy-firma.  JB

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-07-21T00:00:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.