Tekort aan 'handjes' (Ruud Pruijm)

Dit artikel delen:

Het gebruik van informatie- en communicatietechnologie groeit nog immer stormachtig. De voortdurende snelle technologische ontwikkelingen bieden steeds meer nieuwe toepassingsmogelijkheden. 'Connectivy' is het sleutelwoord en dat is de verklaring voor de explosieve groei van 'e-commerce'.

Deze vloedgolf van interactiviteit, vooral in de 'business to business' communicatie en de 'business to consumer' communicatie laat ongekende groeipercentages zien. De nieuwe lichting informatieapparaten (van 'screenphones', 'set-top boxes', de gsm-telefoon tot en met computers als de Palmpilot) speelt handig in op de nieuwe behoefte van 'anywhere, anytime, anything' communicatie. Onze huizen worden 'smart' en zijn straks voorzien van een goedkoop en makkelijk te installeren netwerk waarin PC's en elk ander elektronisch apparaat aan elkaar gekoppeld kunnen worden.

 
De auteur van deze bijdrage heeft (nog) geen toestemming gegeven voor elektronische publicatie. Raadpleeg de Computable van bovenstaande datum voor de complete tekst van dit artikel. Heeft u de betreffende Computable niet (meer) in uw bezit, bel dan (023) 546.3413.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-07-09T00:00:00.000Z Ruud Pruijm
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.