Nesbic seminar uitverkocht

Dit artikel delen:

Internet-bedrijven starten in Nederland aan de lopende band en investeerders blijven zeer geïnteresseerd in deelnemingen, ondanks de klappen die er op de beurs zijn uitgedeeld. Dit bleek tijdens het seminar 'Cross Fertilization', georganiseerd door de Nesbic, het IT-investeringsfonds van verzekeringsmaatschappij Aegon.

Het seminar was zwaar overtekend. Dat had tot gevolg dat voor een groot aantal bedrijven die in contact wilden komen met kapitaalverschaffer Nesbic geen plek meer was. Dit is een indicatie dat de onrust op de beurs onverlet laat dat jonge bedrijven op zoek blijven naar kapitaalverschaffers.
Volgens inleider John Palmer van Letsbuyit.com, intussen gevestigd in veertien Europese landen en met 250 personeelsleden, moet een startup in de e-commerce de durf opbrengen om 'groot' te denken. Palmer nam zijn eigen bedrijf als voorbeeld, omdat hij de vestigingen binnen een jaar tot stand heeft gebracht. Ook flexibiliteit bij inzet van de mensen is volgens Palmer van doorslaggevend belang.
Jeroen Mol, oprichter van drie Internetbedrijven waaronder incubator Gorillapark, vertelde dat het ook van groot belang is om echt passie voor je bedrijf te hebben. Op een vraag aan het forum van inleiders naar de mogelijkheden om in de Verenigde Staten te beginnen, kwamen wat behoudende reacties, omdat een start in de VS veel geld en een totale inzet vergt.  AG

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-04-14T00:00:00.000Z Arthur Graaff