VNU verzamelt alle vacatures op Internet

Dit artikel delen:

VNU start vandaag een nieuwe digitale vacaturebank. Deze pagina, Banennet genaamd, bevat gemiddeld twintigduizend vacatures.

VNU-bestuursvoorzitter J. Brentjens opent de vacaturesite met de overhandiging van een profiel van een studente aan VNO-NCW voorzitter J. Blankert. Banennet bevat alle vacatures die in de vak- en dagbladen van VNU verschijnen. Naast de advertenties van de VNU-titels geeft Banennet een overzicht van de vacatures in andere bladen.
Een deel van de vacaturepagina is gratis toegankelijk, bijvoorbeeld het raadplegen van vacatures uit de VNU-bladen en algemene informatie over de arbeidsmarkt. Abonnees hebben daarnaast de mogelijkheid om alle personeelsadvertenties in de Nederlandse media te bekijken en kunnen op basis van hun profiel vacatures selecteren. Scholieren en studenten kunnen vanwege de introductie een gratis abonnement voor zes maanden op Banennet aanvragen.
VNU speelt met Banennet in op de toenemende vraag naar online-werving, stelt Brentjens. In de VS gebruikt één op de vijf werkgevers Internet voor personeelswerving. Brentjens ziet ook in Nederland grote mogelijkheden voor Internet-diensten. "Ik sluit niet uit dat online services op termijn de winstgevendheid van print kunnen evenaren en zelfs overtreffen, maar vooralsnog is daar geen sprake van."  MC
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-04-03T00:00:00.000Z Michiel Couzy
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.