Het Web ontrafeld

'Webcasten' brengt de gewenste informatie rechtstreeks op de PC

Dit artikel delen:

Allerlei zoekprogramma's en andere hulpmiddelen kunnen nog maar weinig orde brengen in de chaos op het Web. Dankzij 'webcasten' zal het langdurig zoeken naar informatie op het Web tot het verleden behoren. Gewenste zaken als nieuws, ontspanning en andere kost bereiken de werkplek automatisch. Met de nieuwe software zijn tevens hoogwaardige visuele beelden en animaties te leveren, die de kwaliteit van televisiebeelden benaderen.

Het lijkt erop dat het Web slachtoffer is geworden van zijn eigen succes. Het bevat een verbijsterende hoeveelheid informatie, maar ondanks allerlei zoekprogramma's en andere middelen heerst er weinig orde in de chaos. "Het valt te vergelijken met een boerenjongen die in het hartje van de grote stad wordt neergezet en zich daar mag gaan uitleven," zegt Ariel Sella, een ontwikkelaar van Internet-software. Bovendien duurt het vaak eindeloos voordat bepaalde webpagina's volledig in beeld zijn gekomen. Wie wil inloggen, kan maar beter iets te lezen bij zich hebben.

 


De oorspronkelijke uitgever van deze vertaalde bijdrage geeft geen toestemming voor elektronische publicatie. Raadpleeg de Computable van bovenstaande datum voor de complete tekst van dit artikel. Heeft u de betreffende Computable niet (meer) in uw bezit, bel dan (023) 546.3413.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-02-28T00:00:00.000Z Amy Cortese