Grafiek: Top 10 problemen bij Internet-winkelen

Dit artikel delen:

De populariteit van winkelen op Internet groeit. Tot deze conclusie komt onderzoeksbureau Andersen Consulting na een onderzoek naar webshopping rond de feestdagen in de Verenigde Staten.

Onder webshoppers scoorde winkelen via het net ondanks de nodige kinderziektes met 73 procent hoger dan shoppen in gewone winkels (60 procent) en bij postorderbedrijven (56 procent). Deze cijfers zijn opmerkelijk omdat bijna negen van de tien ervaren webshoppers het digitale winkelwagentje ergens hebben achtergelaten zonder tot aanschaf over te gaan. Daar staat tegenover dat 35 procent van de winkelaars die tegen een probleem aanlopen, doorsurfen naar een andere site. Uit de de tien meest voorkomende problemen kunnen bestaande en potentiële Internetwinkeliers opmaken dat zij niet alleen moeten zorgen dat de site goed functioneert, maar zich boven alles richten op het verbeteren van de infrastructuur, aldus de onderzoeker.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-01-28T00:00:00.000Z Henk Boot